Evenementen
Monte Cervino
14 april 2019 - Rotterdam
Zondag 14 april gaan we naar Monte Cervino Rotterdam. Een prachtige toren die binnen maar ook buiten beklommen kan worden. Ideale plek om een leuke multipitch te doen of gewoon het voorklimmen weer eens te oefenen. Met als beloning prachtig uitzicht over de mooiste stad van Nederland! Vanzelfsprekend moeten de buitenklimmers in bezit zijn van een voorklimbrevet.
We verzamelen om 12:00 bij de toren.
 

Voor jeugd onder de 15 jaar moet er een begeleidende ouder aanwezig zijn: 1 ouder per 1-3 jeugdleden!

 
Inschrijving gesloten

Buitenweekend Beez 2019
11 mei 2019 t/m 12 mei 2019 - Beez Belgiƫ

Voor leden van 15 jaar en ouder.

 

11 en 12 Mei gaan we naar Beez om lekker buiten te klimmen. Top-it leden (vanaf 15 jaar) met of zonder voorklimervaring zijn van harte welkom om een weekendje te gaan klimmen op de Belgische rotsen.

Het plan is om zaterdagochtend vroeg te vertrekken, zodat we een lekker lange dag klimmen in het vooruitzicht hebben. We gaan met eigen auto's (carpoolen) en organisator van Top-it zorgt voor een zo efficiënt mogelijke auto indeling. Aan het eind van de middag, als we zijn uitgeklommen, gaan we richting de camping. Als de tenten staan genieten we van een gezamenlijke maaltijd, als het weer het toelaat gaan we barbecueën.

Op zondag staan we op tijd op, pakken ons boeltje weer in en gaan weer richting de wand om nog lekker een dagje klimmen. Aan het eind van de middag rijden we weer naar huis en zijn dan zondagavond terug.

 

Mensen die mee willen gaan, moeten het volgende regelen:
1. Een klimkaart voor België is verplicht.

Je kan een eenmalige klimkaart via ons kopen voor 6 Euro. Hier kan je dan 1 weekend mee klimmen.

Ook kan je een klimjaarkaart via de NKBV regelen en deze kost €20,-. Hier kan je dan het hele jaar gebruik van maken. Wel snel doen, anders heb je niet op tijd de klimjaarkaart in huis.

2. Iedereen die buiten klimt moet in het bezit zijn van een verzekering voor bergsporten inclusief bergbeklimmen. De meeste klimmers zijn verzekerd bij de NKBV omdat deze verzekering alles dekt en niet al te duur is. Een NKBV verzekering voor alleen dit weekend kan via Top-it afgesloten worden voor 7,50 Euro.
3. We gaan kamperen. Dus heb je nodig: een tent + slaapspullen en eventueel kookspullen (die zijn natuurlijk te delen).
4. Eten voor zaterdag en zondag overdag (2x lunch en 1x ontbijt) moet je zelf meenemen.

 
Inschrijving gesloten

Fontaine Bleau
30 mei 2019 t/m 2 juni 2019 - Fontaine Bleau
Hét boulder Walhalla van Europa. Duizenden routes in een prachtig bos. Dit moet je ooit gezien hebben. We gaan met zijn allen vier dagen op stap, kamperen met de tent en maken er een gezellige tijd van. Onder begeleiding van een aantal ervaren Bleau klimmers gaan we een paar prachtige lokaties opzoeken.

Meer informatie zullen we ter zijner tijd publiceren. Ook zullen we gezamenlijk inventariseren wat er aan crashpads etc meegenomen moet worden. Ervaring is niet nodig, alleen een paar klimschoenen, een tentje en veel zin!

 

Voor jeugd onder de 15 jaar moet er een begeleidende ouder aanwezig zijn: 1 ouder per 1-3 jeugdleden!

 
Inschrijving gesloten

Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?