Evenementen
EXCALIBUR - 2018
16 september 2018 - Groningen

Wie durft het zwaard van koning Arthur te bedwingen!

Op zondag 16 september gaan we naar Bjoeks, het klimcentrum in Groningen met binnen een wand van 18 meter hoog en buiten een boulderwand van 450 m
2.
Maar de echte uitdaging in toch de hoogste vrijstaande klimtoren ter wereld. ZEVENENDERTIG meter klimplezier om te genieten van het Groningse landschap.

Het idee is dat iedereen lekker gaat (voor-)klimmen, maar je kan dit ook gebruiken om de kennis van het multi-pitchen (Klimmen van meerdere touwlengtes) te vergroten.

Een goede afsluiting op het buitenklim-seizoen. Dit uitje is voor alle leden, maar we willen voldoende deelnemers hebben die zelfstandig kunnen voorklimmen.

We zijn rond half 1 in het klimcentrum. Top-it betaalt de entree van het klimcentrum voor de aangemelde leden.

We kunnen ons voorstellen dat, omdat je van ver komt, je méér dan één dag in Bjoeks wil klimmen. Dan is het volgende nuttige informatie: je kunt, als je dat wilt, voor niks je tentje opzetten op het grasveld onder Excalibur. De hal is 's nachts tussen 23:30 en 9:00 uur gesloten. Bjoeks beschikt over douches en een keukentje waar je gebruik van kunt maken om je eigen maaltijden op te warmen (combi/magnetron).

Het is inmiddels een traditie geworden om na het klimmen nog een hapje met elkaar te gaan eten.

 

Meld je dus snel aan!!!

 
Inschrijving gesloten

Buitenweekend Beez & Freyr 2018
6 oktober 2018 t/m 7 oktober 2018 - Beez & Freyr Belgie

Voor leden van 15 jaar en ouder.

 

6 en 7 oktober gaan we naar Beez & Freyr om lekker buiten te klimmen.

Iedereen (vanaf 15 jaar) met of zonder voorklimervaring is weer van harte welkom om een weekendje te gaan klimmen op de Belgische rotsen.

We vertrekken zaterdagochtend vroeg, zodat we een lekker lange dag kunnen klimmen. Zaterdagavond gaan we kamperen in de buurt van het klimgebied, zodat we Zondag nog lekker een dagje klimmen voor we weer naar huis rijden.

 

Mensen die mee willen gaan, moeten het volgende regelen:
1. Een klimkaart voor België is verplicht.

Je kan een eenmalige klimkaart via ons regelen. Hier kan je dan 1 weekend mee klimmen.

Ook kan je een klimjaarkaart via de NKBV regelen en deze kost €20,-. Hier kan je dan het hele jaar gebruik van maken. Wel snel doen, anders heb je niet op tijd de klimjaarkaart in huis.

2. Iedereen die buiten klimt moet in het bezit zijn van een verzekering voor bergsporten inclusief bergbeklimmen. De meeste klimmers zijn verzekerd bij de NKBV omdat deze verzekering alles dekt en niet al te duur is. Er zijn bijna geen andere verzekeringen die rotsklimmen verzekeren.
3. We gaan kamperen. Dus heb je nodig: een tent + slaapspullen en eventueel kookspullen (die zijn natuurlijk te delen).

4. Vervoer. We proberen zoveel mogelijk samen te rijden. Ter indicatie: Beez is ongeveer 2.5 uur rijden vanaf Bussum.

 
Inschrijven

8 deelnemers, 12 van 20 plaatsen beschikbaar

 
Mijn Top-it
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid