Evenementen
Klimbos 2021
27 juni 2021 - Lage Vuursche


Voor alle leden

Zondag 27 juni tussen ongeveer 13:00 en 18:00 gaan we met Top-it naar het klimbos. Het uitje is vol, je kunt je alleen nog inschrijven op de wachtlijst.Top-it neemt alle leden dit pinksterweekend graag mee naar Klimbos Gooi-Eemland in Lage Vuursche. Eindelijk een kans om die moeilijke zwarte of grijze route (nog eens) te proberen. Of ben je meer van het tokkelen en suis je via de bruine route tussen de boomtoppen door? Voor de jongste leden zijn er ook juniorroutes, minimale lengte 1m20. Als je 1m40 bent mag je alle routes doen. Er hebben al meerdere 18+ leden interesse getoond, dus alle volwassen Top-it'ers zijn hierbij ook van harte uitgenodigd!
Kijk voor meer info over het klimbos even in het reglement of op de site van Klimbos Gooi-Eemland.

Kosten
Speciaal om de gemiste klimweekenden goed te maken, betaalt Top-it de volledige entree voor alle aangemelde Top-it leden. Als je je aanmeldt via deze pagina, betaalt Top-it je klimbosticket. Je hoeft zelf alleen wat te eten en te drinken mee te nemen.

Inschrijven
Om je aan te kunnen melden moet je Top-it-lid zijn en ingelogd zijn op deze pagina. Toen je lid werd heb je een inlognaam en wachtwoord aangemaakt. Probeer via de knoppen je inloggegevens op te vragen als je ze bent vergeten. Kom je er echt niet uit, stuur dan een bericht naar info@top-it.org 

Groepsindeling
Uiteraard wordt er in het klimbos rekening gehouden met coronaregels. Met de huidige regels kan het uitje doorgaan. We moeten wel groepen maken van maximaal 15 personen waarbij in elke groep maximaal 4 personen ouder dan 27 jaar zijn. Tussen de instructiemomenten van de verschillende groepen zit steeds een kwartier. Wil je graag met een vriend of vriendin samen klimmen, dan kun je diens naam in het inschrijfformulier zetten. We proberen dan rekening met je voorkeur te houden.
In elke groep worden voldoende trainers / begeleiders ingedeeld die de jeugdleden kunnen begeleiden.

Vervoer

Iedereen komt met eigen vervoer. Er mag drie uur lang geklommen worden. Tijdens deze drie uren mogen ouders, verzorgers, partners etc. helaas niet blijven wachten op de locatie. Kiss & ride dus.

Wachtlijst
Als het maximum aantal aanmeldingen is bereikt, kun je je hieronder nog inschrijven op de wachtlijst. Zodra iemand zich afmeldt, krijgt de bovenste op de wachtlijst een seintje per mail. Je kunt dan alsnog mee.

Graag tot in het klimbos!

 
Inschrijving gesloten

Buitenklimweekend NL editie
3 juli 2021 t/m 4 juli 2021 - NKBV terrein Amsterdam - Dr. Meurerlaan 9


Voor volwassen leden (18+)

Buiten klimmen in het buitenland zit er nog even niet in, dus blijven we in Nederland. NKBV regio Amsterdam stelt haar terrein beschikbaar voor Top-it in het weekend van 3 en 4 juli. Wie gaat er mee klimmen en kamperen? Dit is een uitje voor volwassen Top-it-leden (18+). Programma
We slapen op het NKBV-terrein in tenten, vlak naast de klimwand. De wand is voor voorklimmers, maar ook leden die niet kunnen voorklimmen mogen mee. Zaterdag 3 juli verzamelen we vanaf 12:00 op het terrein. Tenten opzetten, klimmen, barbecueën... we maken er wat gezelligs van! Uiteraard rekening houdende met de dan geldende coronamaatregelen. De ochtend van zondag 4 juli ontbijten, misschien nog even klimmen, en dan vertrekken we rond 12:00 weer.

Kosten
Voor aangemelde leden betaalt Top-it de kosten voor het overnachten en klimmen. Deelnemers bekostigen wel zelf het eten en drinken, dit wordt na afloop berekend en zal maximaal 20 euro p.p. zijn.

Inschrijven
Om je aan te kunnen melden moet je een 18+ Top-it-lid zijn en ingelogd zijn op deze pagina. Kom je er niet uit of heb je vragen, stuur dan een bericht naar info@top-it.org 
Meld je graag z.s.m. aan, uiterlijk vóór 19 juni.

 
Inschrijving gesloten

Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?