Evenementen
Zomerfeest 2018
7 juli 2018 t/m 8 juli 2018 - Dokter Meurerlaan 0, Amterdam

Voor alle leden

 

Zaterdag 7 juli willen we het seizoen afsluiten met een zomerfeest.
Eerst gaan we gezellig met elkaar klimmen/boulderen.

We sluiten dit af met een bbq. Dit alles vind plaats bij de klimmuur van NKBV Amsterdam.We mogen van al de faciliteiten van de NKBV Amsterdam gebruik maken. Het is een prachtige buitenlocatie waar je dus al je touw- en outdoortechnieken weer kan opfrissen.


De planning is om vanaf +/- 16:00 te beginnen met klimmen/boulderen.

Dan gaan we rond 18:30 bbq-en terwijl je natuurlijk ook gerust kunt blijven klimmen/boulderen als je dat graag zou willen.

En voor wie niet meer naar huis kan of wil rijden, Je kan je tentje opzetten op het tereinen heerlijk wakker worden naast de muur!


Deelname aan het zomer feest incl het eten en drankjes is gratis voor aangemelde Top-it leden. 
Introducee mee nemen mag ook!! Hiervoor vragen we een vergoeding van 7,50.

 
Programma    Inschrijven

EXCALIBUR - 2018
16 september 2018 - Groningen

Wie durft het zwaard van koning Arthur te bedwingen!

Op zondag XX september gaan we naar Bjoeks, het klimcentrum in Groningen met binnen een wand van 18 meter hoog en buiten een boulderwand van 450 m
2.
Maar de echte uitdaging in toch de hoogste vrijstaande klimtoren ter wereld. ZEVENENDERTIG meter klimplezier om te genieten van het Groningse landschap.

Het idee is dat iedereen lekker gaat (voor-)klimmen, maar je kan dit ook gebruiken om de kennis van het multi-pitchen (Klimmen van meerdere touwlengtes) te vergroten.

Een goede afsluiting op het buitenklim-seizoen. Dit uitje is voor alle leden, maar we willen voldoende deelnemers hebben die zelfstandig kunnen voorklimmen.

We zijn rond half 1 in het klimcentrum. Top-it betaalt de entree van het klimcentrum voor de aangemelde leden.

We kunnen ons voorstellen dat, omdat je van ver komt, je méér dan één dag in Bjoeks wil klimmen. Dan is het volgende nuttige informatie: je kunt, als je dat wilt, voor niks je tentje opzetten op het grasveld onder Excalibur. De hal is 's nachts tussen 23:30 en 9:00 uur gesloten. Bjoeks beschikt over douches en een keukentje waar je gebruik van kunt maken om je eigen maaltijden op te warmen (combi/magnetron).

Het is inmiddels een traditie geworden om na het klimmen nog een hapje met elkaar te gaan eten.

 

Meld je dus snel aan!!!

 
Inschrijven

100 plaatsen beschikbaar

 
Mijn Top-it
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid